Over

Wij zijn een groep mannen die last hebben van erectiestoornissen. Dit is een probleem dat van invloed is op ons vermogen om erecties te krijgen en dat problemen kan veroorzaken in onze relaties. We hebben ontdekt dat er niet veel informatie is over deze aandoening en we willen dat veranderen.

We willen informatie en ondersteuning bieden aan andere mannen die met dit probleem te maken hebben. We willen dat ze weten dat ze niet alleen zijn en dat er anderen zijn die begrijpen wat ze doormaken.

Erectiestoornissen zijn een medische aandoening waarbij een man geen erectie kan krijgen of behouden. Het kan worden veroorzaakt door lichamelijke of psychische problemen. Erectiestoornissen kunnen een teken zijn van andere gezondheidsproblemen. Behandeling voor erectiestoornissen kan medicatie, veranderingen in levensstijl en chirurgie omvatten.

Kortom, erectiestoornissen zijn een veelvoorkomend probleem dat door verschillende factoren kan worden veroorzaakt. Als u denkt dat u ED heeft, overleg dan met uw arts over behandelingsopties. Met de juiste diagnose en behandeling kunt u nog steeds genieten van een gezond en bevredigend seksleven.